"Han uppskattar bäst att man bara tittar över"
 

En av gruvans yngsta medarbetare fyller år idag den 5 oktober. 25 år. Nu vill vännerna i Laisvall skicka en hälsning på detta sätt med en bild.
Födelsedagsfesten äger dock inte rum idag, nej, det blir lördag med tanke på att Patrik arbetar eftermiddag idag och slutar sent. På lördag, däremot, slutar han vid tvåtiden och hinner plocka fram tårtorna. Mycket sprit lär det inte bli, nej, Patrik är näst intill renlevnadsman. "Han uppskattar bäst att man bara tittar över", säger en av de anonyma källor som vill delta i gratulationerna.
Patrik är "sagolik", säger några vänner, och menar att han är en grabb som man kan "prata med allt om".
Hans stora hobby är motorcyklar och inte minst den egna som han nyligen införskattat.
Han stortrivs i sommarhuset i Båtsjaur och har glad relation med sina föräldrar Ulla Dahlberg och Rolf Marklund. Detsamma gäller med systern Charlotte.
Trots ihärdiga rykten lever han singel. Fast visst var det många som lyfte litet extra på ögonbrynen när han kom till den stora festen på Medborgarhuset i Arjeplog den 22 september. En elegant dam vid sin sida! Denna dam uppges dock vara en gammal "tjejkompis".
"Han tycks lunka på med den saken", säger en initierad vän: "händer det så händer det".
Patrik bor i en lägenhet på Nadokvägen i Laisvall. När gruvans läggs ned har han två drömmar (har bekräftats från ett håll, dock ej från Patrik själv): 1. att söka till polishögskolan 2. att åka till Tromsö och spela innebandy.
I gruvan är han en uppskattad kamrat. Hans Molin är arbetsledare.
"En glad grabb" beskriver en arbetskamrat honom.

Från hemsidan www.laisvall.net kan vi bara säga: Grattis på födelsedagen Patrik!

 
 
Tillbaka till första sidan.